Hyppää suoraan sisältöön

Mercury Marine esittelee uudet 25 ja 30 hv nelitahtiperämoottorit!

"Luokan kevyimmät ja nopeimmat 3-sylinteriset moottorit. 

Brunswick Corporationiin (NYSE: BC) kuuluva Mercury Marine esittelee seuraavan sukupolven 25- ja 30-hevosvoimaiset nelitahtiperämoottorit, jotka on suunniteltu kauttaaltaan kevyemmiksi, nopeammiksi sekä helpommiksi käyttää ja huoltaa. Perämoottoreissa on 3-sylinterinen 500cc-moottori ja elektronisesti ohjattu polttoaineen suihkutus. Sähköisesti käynnistettävissä 25 ja 30 hevosvoiman malleissa on ensimmäistä kertaa vakiona Mercury SmartCraft® -teknologiaa, jonka ansiosta veneilijät voivat yhdistää alan edistyksellisimpiä digitaalimittareita ja mobiililaitteita VesselView Mobilen™ kautta. 

Malliston uudet moottorit ovat kevyempiä, nopeampia ja hiljaisempia, mutta ne tarjoavat myös veneilijöiden toivomia uusia ominaisuuksia, kuten digitaaliteknologioita ja ergonomisesti sijoitetun ohjauskahvan.

Uusien kolmisylinteristen moottoreiden paino on alimmillaan vain 60 kiloa, mikä tekee niistä 16 % edellistä sukupolvea kevyempiä ja tarjoaa luokan parhaan polttoainetaloudellisuuden. Perämoottoreita on saatavilla 25 ja 30 hevosvoiman FourStroke-, 25 hevosvoiman SeaPro™- ja 25 hevosvoiman ProKicker™-malleina. 

Päivitetyt 25 ja 30 hevosvoiman FourStroke- ja uudet 25 hevosvoiman SeaPro-mallit sopivat erinomaisesti 11–16 jalan pituisiin, v-pohjaisiin apuveneisiin ja Jon-alumiiniveneisiin, kumiveneisiin, 11–13 jalan pituisiin komposiitti- ja lasikuitujolliin sekä mataliin v-pohjaisiin veneisiin. Lisäksi uusi 25 hevosvoiman ProKicker vastaa suurempienkin kalastusveneiden apumoottoritarpeisiin. 

Moottoreihin on saatavilla sähköinen tai manuaalinen käynnistys, ohjauskahva tai kaukohallintalaite, manuaalinen tai hydraulinen ajokulman säätö sekä potkuri tai Jet-propulsio. Ohjauskahvan sisältävissä malleissa on palkittu lähes 23-tuumainen, ergonomisesti suunniteltu ohjauskahva, jota voidaan käyttää helposti oikealla tai vasemmalla kädellä. 

Veneilijät voivat myös nauttia moottorin helposta huollosta sekä veneen täydellisestä integroimisesta SmartCraft-teknologioiden kanssa."

teksti: Mercury Marine

 

Edellinen artikkeli Mercury V12 600 hv Verado
Seuraava artikkeli Mercury Repower-kampanja!