Hoppa direkt till innehåll

Mercury Marine introducerar de nya fyrtakts utombordsmotorerna på 25 och 30 hk!

"De lättaste och snabbaste 3-cylindriga motorerna i klassen. 

Medlem i Brunswick Corporation (NYSE: BC) Mercury Marine introducerar nästa generation av fyrtakts utombordsmotorer med 25 och 30 hästkrafter som är utformade för att vara lättare, snabbare och lättare att använda och underhålla hela tiden. Utombordarna är utrustade med en 3-cylindrig 500cc motor och elektroniskt styrd bränsleinsprutning. För första gången har de elektriskt lanserade 25- och 30-hästarsmodellerna som standard Mercury SmartCraft-teknik®, som gör det möjligt för båtägare att ansluta branschens mest avancerade digitala mätare och mobila enheter via VesselView Mobile™. 

De nya motorerna i sortimentet är lättare, snabbare och tystare, men de erbjuder också de nya funktioner som båtägarna vill ha, såsom digital teknik och ett ergonomiskt placerat styrhandtag.

Vikten på de nya trecylindriga motorerna är som lägst på bara 60 kilo, vilket gör dem 16% lättare än föregående generation och erbjuder klassens bästa bränsleekonomi. Utombordare finns  i 25- och30-hästars FourStroke,  25-hästars SeaPro™ och 25-hästars ProKicker-modeller™

De uppgraderade 25- och 30-hästkrafts FourStroke- och nya SeaPro-modellerna på 25 hästkrafter är perfekta för 11- till 16 fot långa, v-bottnade hjälpbåtar och Jon-aluminiumbåtar, gummibåtar, 11-13 fot långa komposit- och glasfiberstrålar och grunda v-bottenbåtar. Dessutom uppfyller den nya 25-hästars ProKicker hjälpmotorbehoven hos ännu större fiskebåtar. 

Motorerna finns med elektrisk eller manuell start, styrhandtag eller fjärrkontroll, manuell eller hydraulisk körvinkeljustering samt propeller- eller Jet-framdrivning. Modellerna med ett kontrollhandtag har ett prisbelönt nästan 23-tums , ergonomiskt utformat kontrollhandtag som enkelt kan manövreras med höger eller vänster hand. 

Båtägare kan också njuta av enkelt motorunderhåll och full integration av båten med SmartCraft-teknik."

SMS: Mercury Marin

 

Föregående artikel Mercury V12 600 hk Verado
Nästa artikel Mercury Repower-kampanj!